Flytbart arbejdsbord

De mobile og sammenklappelige arbejdsborde hjælper i dag mange virksomheder inden for forskellige brancher. Arbejdsbordet er udviklet med sikkerhed og kvalitet i fokus.

Flytbare arbejdsborde er perfekte i værkstedet til at hæve eller sænke tunge emner til den ønskede arbejdshøjde. Dette sparer ryggen for de mange tunge løft, der kan komme gennem en arbejdsdag.

Standardarbejdsbordet kan løfte op til 400kg. Der kan vælges mellem forskellige bordplader, dimensioner, med eller uden el-fremdrift, og om bordet skal være flytbart med hjul eller med støtteben under, hvormed en palleløfterkran flytte bordet.

Tilkøbes arbejdsbordet med el-fremdrift, overholdes Arbejdstilsynets regler om tunge løft, træk og skub på arbejdspladsen. Modellen med el-fremdrift har fordele hvad angår længere transport af bordet og ved flytning af bordet, mens der er tunge elementer på det. Farten styres nemt med fingrene.

Arbejdsbordene har en 12V batteridreven elhydraulisk motor integreret, som er placeret under bordet, til hævning og sænkning af bordet. I prisen medfølger en oplader til batteri, som er på alle de flytbare arbejdsborde.

Alt er integreret i bordet, og der skal derfor ikke føres ledninger eller lignende til en fast strømkilde, hvilket gør bordet ekstra mobilt.

This is box title
Leverandør: spangkilde.dk

Comments are closed here.