Smartlift

Vinduesløfter fra Smartlift findes i flere udgaver:

 

SL 208 Indoor styres med et joystick og to 1500W elmotorer der gør, at liften roterer rundt om sin egen akse på begrænset plads. Liften er derfor anvendelig til montage i bygninger og højhuse, hvor pladsen er trang og man bruger elevator til transport af materialer og maskiner mellem etagerne. Liften håndterer vindues-elementer op til 208 kg og reducerer tunge løft i forbindelse med vinduesmontage.
Den kan også udstyres med pallegaffel, sugekopper til andre materialer eller løftekrog.

SL 408 Outdoor kan anvendes til byggeprojekter hvor vinduerne skal monteres udefra i ujævnt terræn. Kombinationen af løftekraft og design gør denne vindueslift relevant for små og mellemstore elementer. Den løfter maksimalt 380 kg. SL 408 Outdoor serien er egnet til udendørs arbejde. SL 408 Outdoor er også tilgængelig i en High Lifter-udgave med yderligere rækkevidde og løftehøjde. SL408 Outdoor kan anvendes både indendørs og udendørs. Liften fjerner alle tunge løft under montagen af vinduer eller andre materialer med jævn overflade. Der findes tilbehør til liften – herunder pallegaffel, sugekopper til andre materialer og løftekrog.

SL 608 Outdoor er også en vakuumlift til montage af vinduer. Liften giver dig flere kræfter og flere muligheder. Vælg større rækkevidde og et elektrisk roterende åg for større fleksibilitet under installationen. Der skal en mand til at håndtere det tekniske hjælpemiddel. Løftekapacitet op til 608 kg og løftehøjde op til 420 cm. SL 608 Outdoor er bygget til at arbejde udendørs. Vinduesliften er tilgængelig i en High Lifter-version med ekstra rækkevidde og løftehøjde der også kan udstyres med elektrisk roterende åg.

SL1008 Outdoor kombinerer løftekraft og rækkevidde, så større vinduesprofiler og facadeelementer kan håndteres. Den løfter op til 1000 kg og har maksimal løftehøjde på 440 cm. Den har en trådløs fjernbetjening som styrer bevægelser af arm og åg. Fjernbetjeningen har et indbygget display viser batteristatus, vakuumtryk og belastning af liften. Liften har et proportionalt hydraulisk system, som giver mulighed for at styre arm og åg. Liften håndterer helt store vinduer og facadeelementer, så montørerne slipper for tunge løft og har mindre risiko for nedslidning på sigt. SL 1008 Outdoor er bygget til at arbejde udendørs.

 

This is box title
Leverandør: Smartlift Sales, GSV og Lohke

Comments are closed here.